Klasser åpne for søking for skoleåret 2019-2020

[vc_row type=»vc_default»][vc_column offset=»vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs»][vc_column_text]

Her er en oversikt over klasser åpne for søking neste skoleår.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»vc_default» bg_type=»image» parallax_style=»vcpb-default» bg_image_new=»id^1483|url^https://engesvea-skole.no/wp/wp-content/uploads/2019/05/ledige-plasser-engesvea-skole.jpg|caption^null|alt^null|title^ledige-plasser-engesvea-skole|description^null» bg_image_repeat=»no-repeat» bg_override=»ex-full» enable_overlay=»enable_overlay_value» overlay_color=»#000000″][vc_column offset=»vc_col-lg-offset-3 vc_col-lg-6 vc_col-md-offset-3 vc_col-md-6″][ultimate_heading main_heading=»Skoleåret 2019-2020″ main_heading_color=»#ffffff» main_heading_style=»font-weight:bold;» main_heading_margin=»margin-bottom:25px;»][/ultimate_heading][vc_message message_box_color=»vista_blue»]1.       Klasse: Åpen[/vc_message][vc_message message_box_color=»vista_blue»]2.       Klasse: Åpen[/vc_message][vc_message message_box_color=»vista_blue»]3.       Klasse: Åpen[/vc_message][vc_message message_box_color=»vista_blue»]4.       Klasse: Åpen.[/vc_message][vc_message message_box_color=»vista_blue»]5.       Klasse: Åpen[/vc_message][vc_message message_box_color=»vista_blue»]6.       Klasse: Åpen[/vc_message][vc_message message_box_color=»vista_blue»]7.       Klasse: Åpen[/vc_message][vc_message message_box_color=»orange»]8.       Klasse: åpen for søking etter inntakskriteri 1 og 2 ifølge inntaksreglementet[/vc_message][vc_message message_box_color=»vista_blue»]9.       Klasse: Åpen[/vc_message][vc_message message_box_color=»pink»]10.       Klasse: Stengt[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

Skroll til toppen