Direktesending – klekking av kyllinger

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fra tirsdag 30. april i 12-13-tiden, kan du følge kyllinger som klekkes ut i skolens rugemaskin minutt for minutt! Prosjektet er en del av et av skolens valgfag.

Sendingen avsluttes fredag 3. mai 2019.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_default_button animation=»bounce» bg_hover_color=»#d60000″ border_radius=»5px» border_width=»0px» btn_width=»btn_full_width» button_alignment=»btn_center» button_padding=»17px 24px 16px 24px» default_btn_bg_color=»#f90000″ font_size=»18″ icon_align=»right» icon_picker=»Defaults-youtube» icon_size=»30px» icon_type=»picker» link=»url:https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fchannel%2FUCXJaTEMJYqraBe6L52IoLbA||target:%20_blank|» size=»custom» text_color=»#ffffff» text_hover_color=»#ffffff»]SE DIREKTESENDINGEN PÅ VÅR YOUTUBE-KANAL[/dt_default_button][/vc_column][/vc_row]

Skroll til toppen