Absolutt9 – 2015

[vc_row][vc_column][vc_column_text]På Absolutt9 møtes alle niendeklassingen fra Adventistskolene i Norge, og i år var det rundt 90 14-åringer der. Og da blir det mye liv og røre. Det er et variert program med lovsang, diskusjon, refleksjon innlegg om viktige basishistorier i bibelen. Hver dag har eget tema: Absolutt meg, absolutt tro, absolutt valg, absolutt tilgivelse og absolutt fremtid. Samlingene på dagtid har fokus på et utvalg av Jesu lignelser, mens kveldsprogrammene sentrerer rundt historien om Josef.

Det er et tett program med få pusterom fra 8.00 – 23.00, for 14-åringer trenger skikkelig trøkk og masse action, og slik blir de utfordret, får utfolde seg og bedre kjent. Mens det er lyst ute, er det flust med aktiviteter som kanopadling, kinball og kubb, og om kvelden spennende mørkeleker som elgjakt, flyktning på flukt og luskeleken… og alt dette med mobilen langt unna rekkevidde.

Her er noen glimt fra årets Absolutt9[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][ultimate_carousel slider_type=»vertical» slides_on_desk=»4″ slides_on_tabs=»4″ slides_on_mob=»4″][vc_single_image image=»975″ img_size=»full»][vc_single_image image=»974″ img_size=»full»][vc_single_image image=»973″ img_size=»full»][vc_single_image image=»972″ img_size=»full»][/ultimate_carousel][/vc_column][/vc_row]

Skroll til toppen