Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 dag siden

Engesvea skole

Ungdomsskolen har de to siste ukene laget smykker i sten og metall. Resultatet ble veldig bra synes vi 🥰 ... Se flereSe færre

Kommenter på Facebook

Kjenner ei som virkelig har kost seg med å kunne være kreativ disse dagene her. Hun hadde egentlig ikke lyst til å ta seg tid til å spise engang. Sikkert flere som har hatt det slikt disse dagene😊👍

Heldige unger 🤩

Så artig og kreativt ☺️ Fint 👌

Stilig😊

Så kreative og flinke dere er!!!👍🤩

View more comments

Engesvea skole

– Det er en fin skole med små klasser som gjør at elevene blir sett. Elevene i ungdomsskolen får i snitt gode karakterer, og det er lett å komme i kontakt med de ansatte. Jeg har inntrykk av at det er et veldig bra miljø hos både elever og ansatte. De er mye ute i naturen, og det synes jeg er veldig positivt. Mine barn har det veldig bra på skolen, sier Egon Krøll, som er FAU-leder og far til to barn ved skolen.
Kan dette være noe for ditt barn? Vi har nå ledige plasser på flere klassetrinn.
Ta kontakt med rektor på e-post dagfinn.myklebust@engesvea-skole.no eller telefon 61 25 68 10 for mer informasjon.

Engesvea skole

– Jeg husker godt hvor hyggelig det var første gang vi kom til skolen. Varmen fra ansatte og elever var lett å legge merke til. Vi har hatt et positivt inntrykk fra første stund. Skolen hjelper barna til å bli reflektert, og selv om det i utgangspunktet er en kristen skole har de også rom for andre meninger og mangfold, sier Helene Eckardt, som er mor til et barn på skolen.

Kommenter på Facebook

🤩🤩🤩

Helt enig😊👍

Engesvea skole

– Jeg har kun positive ting å si om Engesvea skole. Vi er veldig fornøyd. Det er et godt faglig nivå og oppfølging av elevene, det er god struktur og FAU fungerer bra. Skolen er opptatt av å utvikle hele mennesket, både sosialt og faglig, og det gir gode resultater, sier Gunnar Toftegaard, som har ett barn ved skolen. Han har også hatt to andre barn ved skolen tidligere.

Last mer