Ingelin er født og oppvokst på Lillehammer og har stort sett bodd her hele livet.

-Jeg har vært lærer assistent på Engesvea i snart 6 år. Jeg er nok litt som ”poteten” og brukes til en del forskjellig. Har en del timer i ungdomsskolen hvor jeg gir ekstra støtte. Videre er jeg også hos 1.-3. klasse hvor jeg brukes som ekstraressurs. Ellers har jeg de minste i gym og underviser i Mat og helse i ungdomsskolen for å nevne noe, sier Ingelin.

-Det beste med å være på Engesvea er de greie elevene vi har. Alle er forskjellige og kommer fra forskjellig bakgrunn – men; vi har det veldig bra sammen. Det at skolen er såpass liten, gjør at det er lettere for oss ansatte å bli godt kjent med hver enkelt elev. Den største fordelen med Engesvea er nok at miljøet ikke er for stort. Miljøet er oversiktlig og bra, slik at elevene lettere blir sett og hørt. De elevene som ønsker å ta skolen seriøst og oppnå gode resultater, har gode muligheter for det her hos oss. Vi har mye god kompetanse i lærerstaben. Det viktigste for meg som ansatt ved Engesvea er å bidra til at elevene har det bra på skolen og at de får en best mulig undervisning.

Ingelin Bruvik Hopen