Dagfinn har vært rektor på Engesvea skole i 15 år. Han er veldig glad i jobben sin.

– Jeg trives veldig godt og er heldig som får være sammen med barn og unge hver dag. Det beste med jobben er å hjelpe barna til å lære, og ikke minst bidra til at de har det fint på skolen, sier han.

Rektor Dagfinn legger ofte fra seg kontorarbeidet for å bli med elevene ut i storefri og leke litt, eller ta en bordtennismatch i kjelleren. Når fotballsesongen nærmer seg, kribler det i beina!

En hjertesak i forhold til skolemiljøet er at lærerne skal være sammen med elevene, og leke.
-Jeg ser nytten i å leke med elevene, for å få god kontakt med dem. En ting jeg brenner for sosialt, er at elevene skal omgås på tvers av alder, trinn og kjønn. De skal kunne være seg selv og se verdien og gleden av å være sammen.

Som en kristen skole, står de kristne verdier sentralt i skolehverdagen. Her er alle velkommen, både med og uten kristen bakgrunn. Det finnes mange meninger og stor takhøyde. Men det viktigste er at man respekterer hverandres ulikheter og det skolen står for. Sentrale verdier ved Engesvea skole er: vennskap, toleranse og nestekjærlighet.

Dagfinn Myklebust